14. april 2016

Elegante hvide tulipaner

 
Holder du af de rene, hvide toner i dine blomster, så kig med her. Jeg faldt over disse smukke hvide tulipan fotos. Ideerne kan bruges både til bryllup, konfirmation og fest generelt, og kan nemt ændres i farven til dit tema. Bedst af alt kan de også bare bruges privat hvis du har store nok vaser :)


Så enkel og fin en borddækning holdt helt i hvidt. Synes den er super elegant både til bryllup, konfirmation men også større fester og årsdage. Kan nemt nuanceres i andre farver men hold nu op hvor er den lækker bare i hvid!
 

Sød detalje med strandsten i bunden af vaserne. Så kan man ikke se hvis vandet ikke er helt "lige fra vandhanen-klart" og giver fin effekt hvis man bruger naturtro kunstige blomster i stedet for ægte tulipaner. Desuden vælter vaserne heller ikke så nemt ;)
 
Man kan nemt udskifte de ægte tulipaner med kunstige naturtro tulipaner, uden at nogen kan se det. Den hvide Papegøje tulipan herunder er 58 cm og kan nemt holde til flere dage i høje glascylinder vaser. Så er der mulighed for at være i god tid og for at kunne genbruge blomsten til flere arrangementer. Se den i shoppen her

Hvis du er interesseret i at anvende tulipaner i din virksomhed, så kontakt mig gerne. Online i shoppen vil du kunne se udvalget af tulipaner og andre blomster. Søger du noget specielt, så skriv gerne og jeg skal se hvad jeg kan finde til dig.
 
Rigtig god formiddag.
Knus Bettina
 
Foto credit: 1. Blovelyevents.com 2. Weddinggirl.com 3. Pinterest/A Pettit 4. Indulgy.com 5. Weddingcolors.net 6. Cutedesign.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar