20. april 2016

Bind en blomst om servietten på festbordet

Så enkelt og utrolig sødt. Bind en blomsterstilk øverst på servietten, bordkortet eller menuen. Det er nemmest med kunstige blomster men kan reelt gøre med både levende og kunstige blomster. Prøv at se effekten herunder.
 
Så fint med en lavendelkvist bundet om servietten og menuen. Så fint til en sommermenu.


Den lyserøde tulipan er her bundet med så fint med lyserødt prikket bånd - eller er det washitape/maskintape? Tænkte faktisk at det sidste ville være ret praktisk og hurtigere at arbejde med ;) Så vender båndet ikke rundt og de kan findes i så mange fine farver... Må vist lige huskes...!


Jeg skal klar bruge det nemme borddækningstrick til næste fest hos os, som bliver min datters 2 års fødselsdag i juni, og ooh yes det bliver med lyserødt farvetema :)

Det er tit de små detaljer der sætter prikken over i'et, så dine gæster følger sig særligt kræset for. De udtrykker sjældent begejstring for at der er borde, stole og service til stede til en spisning, men de små ting kan nemt gør en uforholdsmæssig stor effekt - prøv bare og se hvad de siger.

Rigtig god onsdag!

Knus Bettina

Photo credit: 1: belgianpearls.blogspot.com 2: snippetandink.com 3: boxwoodclippings.com 4: ellasinspiration.se 5: modwedding.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar